Neville Goddard – Awakened Imagination | Ljudbok # 04

Awakened Imagination – Neville Goddard | Ljudbok online

Awakened Imagination är en fascinerande bok om vårt sinnes och andas kraft med Neville Goddard lär att vi oftast kan göra så mycket mer än vi någonsin föreställt oss bara av förnuft och sunt förnuft. Du kommer att bli förvånad över att se hur den här boken påverkar verkliga, påtagliga, vardagliga situationer i livet och inte bara den konceptuella nivån.

Neville Goddard förklarar hur den mänskliga fantasin är mediet som skapar varje persons upplevelser, att vår karaktär är summan av våra tankar. I den här boken lär du dig att utnyttja denna oändliga kraft som vi alla utgör.

Om vi ​​vill lyckas i något försök, måste vi tänka, känna och agera framgången och aldrig spendera vår tid på att sätta upp barriärer exakt mot det vi vill åstadkomma. I huvudsak visar Neville oss vad vi alla behöver göra för att manifestera våra önskningar i våra liv.

Genom att använda många referenser är Nevilles främsta bekräftelse att Gud eller Kristus i oss är vår fantasi, och att vi kan bli eller förverkliga allt vi önskar genom att föreställa oss att vi är, eller har insett det. Han illustrerar sina principer med berättelser både från sin egen personliga och andras erfarenhet.

Awakened Imagination beskriver den andliga mekaniken som ligger till grund för vår existens. För att komma in i vilket som helst tillstånd måste vi harmonisera de idéer och känslor som det representerar. Det är en bra läsning för dem som är på resa för att förstå den kraft som mottas av Gud eller Universal Mind, för dem som väljer att utveckla det mysteriet.

☰ INNEHÅLLSFÖRTECKNING:

Kapitel 01 – Vem är din fantasi?
Kapitel 02 – Förseglade instruktioner
Kapitel 03 – Motorvägar i den inre världen
Kapitel 04 – Revisionens beskärningssax
Kapitel 05 – Himmelens mynt
Kapitel 06 – Det är inom
Kapitel 07 – Skapandet är klart
Kapitel 08 – Guds ögon

DOWNLOAD Ebook Pdf – The Law and The Promise

http://universebooks.org/ebook-pdf-and-audio-book/neville-goddard-awakened-imagination/
Fler ljudböcker:

Besök webbplatsen: http://www.universebooks.org

Produktion: UniverseBooks.Org © 2016

source